Power Streamlounge

Connection Lan: eSports 2017 – tapahtumassa tullaan ensimmäistä kertaa näkemään Power Streamlounge. Streamloungessa on mahdollisuus tavata suositut tubettajat ja pelistriimaajat Fokktor, MrTuomo ja Eeddspeaks.

Power Streamlounge on tuotettu yhteistyössä Powerin kanssa.

Eetu ”eeddspeaks” Pesonen (Youtube - eeddspeaks) on yksi Suomen seuratuimmista videobloggaajista. Hänellä on myös pelaamiseen keskittyvä Eeddplays (https://www.youtube.com/user/eeddplays) kanava. Videoiden lisäksi Pesonen striimaa pelaamistaan Twitchissä (Twitch - eeddspeaks)

Tuomo Kaski eli MrTuomo on tunnettu youtubettaja sekä striimaaja. Hänen kanavaltaan(Youtube - MrTuomo) löytyy niin päivittäisiä vlogeja, haasteita, kokkausvinkkejä kuin pelivideoitakin. MrTuomo striimaa ahkerasti pelaamistaan twitchissä (Twitch - mrtuomostream)

Ville Huusko eli Fokktor on tullut tunnetuksi Fokktor (Youtube - fokktor) nimisellä youtubekanavallaan. Parhaiten hän on tunnettu GTA –aiheisista pelivideoistaan, joissa seikkailee paheksuttava poliisipäällikkö Gertrud. Videoiden lisäksi Fokktor striimaa silloin tällöin Twitchissä (Twitch - fokktor). Omien sanojensa mukaan hän tekee hauskoja videoita ja on musikaalinen viihdyttäjä.