Tapahtuma

Connection Lan: eSports 29.9.-1.10.2017

OmaSP Stadion 2. ja 3. kerros

Lue tiedote

Yleistä

Vuoden 2017 Connection Lan -tapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti Seinäjoella yhteistyössä muiden alueen aktiivisten tapahtumajärjestäjien kanssa. Connection Lan ry:llä on 10 vuoden kokemus laadukkaan ja rennon verkko/tietokonepelitapahtuman järjestämisestä. Juhlavuoden kunniaksi päätimmekin kokeilla jotain uutta ja näin tämä tapahtuma sai alkunsa.

Järjestäjät

Uudenlaista Connection Lan eSports tapahtumaa ovat järjestämässä:

SJK eSports

Connection Lan ry

Pixelity

Flake LAN

Tapahtuman ajankohta

Seinäjoen seudun suurin verkkopelitapahtuma Connection Lan: eSports järjestetään syys-lokakuun taitteessa, 29.9.-1.10.2017. Tapahtuma alkaa perjantaina kello 18:00 ja päättyy sunnutaina puoleen päivään mennessä. Ovet ovat auki myös vierailijoille koko tapahtuman ajan.

Tapahtumapaikka ja ajo-ohjeet

Tapahtumapaikkana toimii OmaSP Stadionin kahden kerroksen kokous- ja ravintolatilat Seinäjoella, osoitteessa Alaseinäjoenkatu 15, 60220 Seinäjoki.

Etelästä: Jalasjärventieltä (tie nro. 19) vasemmalle Huhtalantielle. Huhtalantieltä vasemmalle Alaseinäjoenkadulle.

Pohjoisesta: Tietä nro. 19 pitkin. ABC:n liittymästä kohti Tamperetta (Vapaudentie). Vapaudentieltä käännös oikeaan Kirkkokadulle. Uimahallin ja Seinäjoki Areenan ohi valoista suoraan Alaseinäjoenkadulle.

Stadionin, Wallsportin ja jäähallin pihan parkkialueet ovat käytettävissä tapahtuman aikana.

Konepaikat

Tapahtuma-alueelle rakennamme kysynnän mukaan 200-350 tietokonepaikkaa kahteen kerrokseen. Konepaikkoja on kolmea eri tyyppistä. Näistä kaksi on eri kokoisia pro-paikkoja, jotka sijoittuvat stadionin kolmanteen kerrokseen (tapahtumassa esports-kerros). Kaikki peruspaikat löytyvät stadionin toisesta kerroksesta (tapahtumassa 1. kerros). Peruspaikat ovat leveydeltään 75-80 cm

Jokaista konepaikkaa kohden on käytettävissä yksi sähköpistoke ja verkkoportti lähimmästä kytkimestä. Varauduthan ottamaan riittävän pitkän verkkojohdon, sillä lähin verkkokytkin voi sijaita jopa 10 metrin päässä konepaikastasi. Konepaikan sähköpistokkeeseen saa kytkeä ainoastaan tietokoneen, näytön ja pelaamiseen tarkoitetut lisälaitteet. Otahan mukaan myös oman jatkojohdon sähkölle.

Ruokailu

Tapahtumapaikan kioskissa on tarjolla kuumia ja kylmiä juomia, pikkunaposteltavaa sekä pikkusuolaista. Tapahtumapaikalla on mahdollista ostaa ruokaa isompaankin nälkään ja perinteisesti myös yhteisiä pizza- ja kebab-kimppatilauksia on järjestetty. Tapahtuman kävijöillä on mahdollista myös lämmittää omia ruokiaan yhteiskäyttöön tarkoitetulla mikrolla.

Oheistoiminta

Omalla tietokoneella pelaamisen ohella järjestämme myös kaikille kävijöille avoimia turnauksia ja kilpailuja. Perinteiseen tapaan luvassa on niin hiirenheittoa kuin retropelejä.

Nukkuminen tapahtumassa

Konepaikan ostaneille on varattu erillinen nukkumatila. Nukkumatila ei ole samassa rakennuksessa kuin itse tapahtuma. Nukkumavälineiksi kannattaa varata esimerkiksi retkipatja ja makuupussi.

Peseytyminen

Tapahtumarakennuksessa on ympäri vuorokauden käytettävissä olevat suihkutilat.

Löytötavarat

Tapahtuman jälkeen voit kysellä löytötavaroita yhteydenottolomakkeella tai Facebook-sivullamme.

Lisätietoja

Mikäli haluat vielä tietää enemmän ja tarkemmin tapahtumaamme liittyvistä asioista, älä epäröi olla yhteydessä yhteydenottolomakkeella.