Tapahtuma

Connection Lan: eSports 29.9.-1.10.2017

OmaSP Stadion 2. ja 3. kerros

Lue tiedote


Yleistä

Vuoden 2017 Connection Lan -tapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti Seinäjoella yhteistyössä muiden alueen aktiivisten tapahtumajärjestäjien kanssa. Connection Lan ry:llä on 10 vuoden kokemus laadukkaan ja rennon verkko/tietokonepelitapahtuman järjestämisestä. Juhlavuoden kunniaksi päätimmekin kokeilla jotain uutta ja näin tämä tapahtuma sai alkunsa.

Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön. Itsenäisille osallistujille olemme suositelleet 13 vuoden ikää, sillä emme voi ottaa vastuuta mitä pelejä pelataan.

Järjestäjät

Uudenlaista Connection Lan eSports tapahtumaa ovat järjestämässä:

SJK eSports

Connection Lan ry

PIXELITY

Tapahtuman ajankohta

Seinäjoen seudun suurin verkkopelitapahtuma Connection Lan: eSports järjestetään syys-lokakuun taitteessa, 29.9.-1.10.2017. Tapahtuma alkaa perjantaina kello 18:00 ja päättyy sunnutaina puoleen päivään mennessä. Ovet ovat auki myös vierailijoille koko tapahtuman ajan.

Virallinen Discord palvelin

Siirry Discordiin

Tapahtumapaikka ja ajo-ohjeet

Tapahtumapaikkana toimii OmaSP Stadionin kahden kerroksen kokous- ja ravintolatilat Seinäjoella, osoitteessa Alaseinäjoenkatu 15, 60220 Seinäjoki.

Etelästä: Jalasjärventieltä (tie nro. 19) vasemmalle Huhtalantielle. Huhtalantieltä vasemmalle Alaseinäjoenkadulle.

Pohjoisesta: Tietä nro. 19 pitkin. ABC:n liittymästä kohti Tamperetta (Vapaudentie). Vapaudentieltä käännös oikeaan Kirkkokadulle. Uimahallin ja Seinäjoki Areenan ohi valoista suoraan Alaseinäjoenkadulle.

Stadionin, Wallsportin ja jäähallin pihan parkkialueet ovat käytettävissä tapahtuman aikana.

Mitä mukaan?

 • Verkkokaapeli (väh. 10 metriä)
 • Näppäimistö, kuulokkeet, hiiri, -matto
 • Monipaikkainen jatkojohto 3-5m
 • Tietokone tai pelikonsoli
 • Näyttö tai TV
 • Muut tarvittavat laitteet ja johdot
 • Vaihtovaatteet
 • Särkylääkkeet (avaamattomassa jälleenmyyntipakkauksessa)
 • Puhelimen laturi
 • Henk.koht. hygieniavälineet
 • Mukava asenne ja hyvä mieli
 • Oma tuoli ellet halua käyttää paikalla olevaa

Lipunmyynti

Tapahtumaan myydään ennakkolippuja perjantaihin 29.9. kello 15:00 saakka. Tämän jälkeen tapahtuman alettua kello 18:00 myydään kävijälippuja (5€) ja konepaikkalippuja (45€) suoraan tapahtuma-alueen sisäänkäynnillä.

Lipunmyynti on avoinna tapahtumaikana perjantaina 29.9. kello 18:00 - 02:00 ja lauantaina 30.9. kello 11:00 - 02:00. Lähtökohtaisesti näiden aikojen ulkopuolella ei myydä uusia kävijälippuja.

Konepaikat

Tapahtuma-alueelle rakennamme kysynnän mukaan 200-350 tietokonepaikkaa kahteen kerrokseen. Konepaikkoja on kolmea eri tyyppistä. Näistä kaksi on eri kokoisia pro-paikkoja, jotka sijoittuvat stadionin kolmanteen kerrokseen (tapahtumassa esports-kerros). Kaikki peruspaikat löytyvät stadionin toisesta kerroksesta (tapahtumassa 1. kerros). Peruspaikat ovat leveydeltään 75-80 cm

Jokaista konepaikkaa kohden on käytettävissä yksi sähköpistoke ja verkkoportti lähimmästä kytkimestä. Varauduthan ottamaan riittävän pitkän verkkojohdon, sillä lähin verkkokytkin voi sijaita jopa 10 metrin päässä konepaikastasi. Konepaikan sähköpistokkeeseen saa kytkeä ainoastaan tietokoneen, näytön ja pelaamiseen tarkoitetut lisälaitteet. Otahan mukaan myös oman jatkojohdon sähkölle.

Ruokailu

Tapahtuma-alueella ykköskerroksessa palvelee ravintolatiski, jossa on myynnissä kylmää ja lämmintä juotavaa, sekä isoa ja pientä syötävää. Ravintola on auki vähintään perjantaina 29.9. kello 20:00 - 00:00 ja lauantaina 30.9. 10:00 - 00:00. Ravintolan aukioloaikojen ulkopuolella nälkäisiä ja janoisia lanittajia palvelee toimistossa sijaitseva kioski. Tapahtuman kävijöillä on mahdollista myös lämmittää omia ruokiaan yhteiskäyttöön tarkoitetulla mikrolla.

Oheistoiminta

Omalla tietokoneella pelaamisen ohella järjestämme myös kaikille kävijöille avoimia turnauksia ja kilpailuja. Perinteiseen tapaan luvassa on niin hiirenheittoa kuin retropelejä.

Nukkuminen tapahtumassa


Konepaikan ostaneille on varattu erillinen nukkumatila Marttilan koululla, vähän matkan päässä tapahtumapaikasta. Majoitustila on käytettävissä lauantaina 00:00 - 12:00 ja sunnuntain puolella 00:00 - 11:00. Nukkumavälineiksi kannattaa varata esimerkiksi retkipatja ja makuupussi. Kuljetus ja nukkumatila ovat ilmaisia konepaikan ostaneille. Kävijärannekkeella ei ole oikeutta käyttää nukkumatilaa

Koska nukkumatila ei ole tapahtumapaikan yhdessä järjestämme kuljetuksia tapahtumapaikan ja nukkumatilan välillä. Kuljetukset liikkuvat molempina öinä seuraavasti:

 • 01:00 - 02:00
 • 03:00 - 04:00
 • 05:00 - 06:00
 • 10:00 - 12:00 (su 10-11)

Peseytyminen

Peseytyminen on mahdollista Marttilan koululla nukkumistilojen yhteydessä.

Löytötavarat

Tapahtuman jälkeen voit kysellä löytötavaroita yhteydenottolomakkeella tai Facebook-sivullamme.

Lisätietoja

Mikäli haluat vielä tietää enemmän ja tarkemmin tapahtumaamme liittyvistä asioista, älä epäröi olla yhteydessä yhteydenottolomakkeella.